Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Te Ontdekken: The Frisbys

Soms worden bij Dansende Beren verliefd op de naam van een muziekgroep. The Frisbys is één van die groepen. Hun naam doet vermoeden dat ze vrolijke indiepop maken. Maar in tegenstelling tot ons vermoeden maken ze gevoelige folk die ons doet denken aan The Staves, The Civil Wars of Angus & Julia Stone. Het is dan ook geen verrassing dat de twee frontvrouwen elkaars tweelingzussen zijn. De stemmen van Helen & Nicola vullen elkaar perfect aan waardoor hun sound hemels klinkt. De recentste single van The Frisbys heet “Born And Raised” en je voelt de chemie in de lucht hangen tijdens dit nummer. De dames lijken uitmuntend op elkaar ingespeeld en de twee verschillende stemmen maken een uniek geluid. Ook op de B-kant die nog wat rustiger is klinkt zeer fijnbesnaard. Twee lieftallige dames die countryfolk maken waarbij je zeer goed tot rust kan komen. Nu nog deze single op Frisbee uitbrengen en het komt allemaal in orde!

Site / Facebook / YouTube

https://soundcloud.com/thefrisbysband/sets/born-and-raised-give-in-to-the-dark-1

30 november 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief