Nieuwe singles

Nieuwe single Seafret

Britse bands met een sound à la Mumford & Sons en Kodaline veroveren aan sneltempo meisjesharten. Seafret is er zo eentje. Akoestisch duo Jack Sedman en Harry Draper haalden Maisie Williams binnen voor hun videoclip ‘Oceans‘ en sprokkelden zo miljoenen views bij elkaar. Dat ligt natuurlijk niet alleen aan de populaire actrice uit Game of Thrones, het nummer palmde ook de eerste plaats in op Hype Machine. Een goeie start voor Seafret dus, maar daar stopt het niet bij. Hun nieuwste track ‘Wildfire’, een luchtige ballad, maakt deel uit van de soundtrack van The Longest Ride. We krijgen binnenkort nog meer meeslepende folkrock van deze twee heren, debuutalbum ‘Tell Me It’s Real’ is voorzien voor eind januari.

Facebook / Twitter / Soundcloud / YouTube

29 november 2015

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief