Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe Single Marcus Marr & Chet Faker

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe Single Marcus Marr & Chet Faker

marcus marr chet faker

Producer Marcus Marr is nog aan het doorbreken bij het grote publiek, maar in bescheidener kringen worden zijn originele beats vaak besprenkeld met lof. Zo werd de Londense DJ door Spin Magazine in één adem genoemd met legendes als Daft Punk en Todd Terje.

Chet Faker hoeven we allicht niet meer aan u voor te stellen. De Australische artiest verscheen op onze radar door zijn cover van Blackstreets ‘No Diggity’. Toen hij daarna ook nog zijn prachtige debuutplaat Built on Glass uitbracht, waren we helemaal fan. Zijn verfrissende elektronische beats en uiterst herkenbare en tevens melancholische vocals vormen de perfecte combinatie.

Voeg deze twee samen en je krijgt een nagenoeg onverslaanbaar duo. Een maand geleden losten ze de eerste sample van hun collab, ‘The Trouble With Us, maar ondertussen is het dus tijd geworden voor een tweede. Terwijl ‘The Trouble With Us’ nog een zekere zonnige singer/songwriter-vibe had, is het nieuwe ‘Birthday Card’ wat meer boiler room-materiaal. Ook bij dit nummer is de sfeer van een zwoele zomeravond echter nooit ver weg. Feesten dus, en vooral op 4 december, want dan komt immers de volledige EP “Work” uit.

 

Related posts
LiveRecensies

Ways Around Festival 2024 (Dag 2): Alternatief muziekfeest

De tweede dag van het Ways Around Festival ging door in RESET. In een vorig leven was dit gebouw het hoofdkantoor van…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tobias Arbo - "Recover"

In 2023 leerden we Tobias Arbo beter kennen dankzij zijn debuut-ep Powerlines. Met zachte indiefolk uitte hij zich op een gevoelige en…
AlbumsRecensies

JOHAN - The Great Vacation (★★★★): Na elke draaibeurt beter

Bij de platenmaatschappij van de Nederlandse band JOHAN werd diep gezucht als we vroegen naar de voortgang van een nieuw album. Daar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.