Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sam Brockington

Singer-songwriters, ze duiken op als paddestoelen uit de grond. Toch zijn er sommige die echt opvallen vanwege hun unieke stem, speciale sound of een specifieke voorkomst. Sam Brockington heeft het allemaal. De man uit Bristol brengt met zijn nieuwe single “Follow” een echte folkpop nummer dat meteen in het hoofd blijft plakken. Het is iets dat ons doet denken aan George Ezra, Bob Dylan of Nick Mulvey. Eenzaam op het podium met een specifieke grin in zijn stem maakt hij een indrukwekkende indruk. Vooral op het einde van dit nummer blaast hij je omver, en dit enkel met zijn impressionante stem.

Facebook / Youtube / Soundcloud

19 november 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief