Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pretty Vicious

Image 11-02-16 at 11.57

Soms ontstaan er in Groot-Brittanië jonge bands die meteen de hemel in worden geprezen. Dit dankzij hun rasechte Britse nummers en hun fantastische gitaren. Zo ontstonden enkele jaren The Strypes of zelfs Jake Bugg die, mede dankzij hun steun van de gebroeders Gallagher, meteen de grootste podia aankonden. Nu is er weer zo’n band opgestaan genaamd Pretty Vicious. Al vanaf hun debuut een jaar geleden werd de groep geliefd door alle Britse muzikanten. De bandleden zijn dan ook tussen de 16 en 18 jaar dus qua potentieel zit het wel degelijk snor. De groep houdt er wel een steviger geluid op na dan hun genregenoten waardoor we al snel meer neigen te gaan naar een mix tussen Arctic Monkeys en Manic Street Preachers. Hun nieuwe single “Are You Ready For Me” is weer een stevige potpourri aan gitaren en een typische donkere Britse stem. Ze bewijzen nu al met hun derde single dat ze wel degelijk een groots potentieel hebben, in de gaten houden die handel!

Twitter / Facebook

12 november 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief