Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Allman Brown

Allman Brown is een Londens singer-songwriter die sfeervolle indiefolk nummers maakt. Zijn liedjes bevatten stuk voor stuk een gevoeligheid die iedereen diep raakt. De nieuwste track is een nummer dat perfect in die stijl thuis te brengen is. “Between The Wars” begint al meteen zeer intiem met enkel de stem van de man en zijn piano. Na een minuut te zijn ondergebracht in een donker pad volgt al snel een grotere aanwezigheid van de piano. Hierdoor begint dit pad op te klaren en zie je plots zeer helder. Denk bij Allman Brown aan de stem van James Vincent McMorrow maar de sfeer van Sigur Ros of Gem Club. Alles blijft zeer sensitief en het nummer laat een blijvende indruk na op je hart en je ziel.

Facebook / Twitter / YouTube / Instagram

5 november 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief