Nieuwe singles

Overzicht van “Den Beir”: oktober 2015

windows-phone_20150204_003_fotor.jpg

Het is weer die tijd van het jaar. Het begin van de maand november! Dat betekent, een overzicht van wat er allemaal is gebeurd in de maand oktober, kwestie van jullie op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes in muziekland. Eerst en vooral enkele opvallende en vooral nutteloze weetjes en gebeurtenissen:

Beginnen doen we met een onbekende groep die gemixt werd met een bekende groep. Wie een plaat kocht van Lana Del Rey kon op de vinyl de volledige plaat van Wildhoney te horen krijgen. Voor sommige fans van Lana Del Rey was dit natuurlijk iets minder maar wel leuk voor de liefhebbers van de betere shoegaze dus!

Dat Jack White niet zo bekend is bij zijn buren bewees hij door naar een buurtfeestje te gaan en door niemand herkend te worden. Het grappige feit werd door een instagrammer opgepikt met een leuke omschrijving waarin onder meer wordt verteld dat Jack White zijn excuses aanbood voor het missen van de vorige buurtfeestjes, geniaal.

This picture is incredible. My sister texted it to me. Listen to this. My mom helps put on a neighborhood potluck in front of my childhood home. Our little dead-end street is populated primarily with older and quiet people. The houses are modest and suburban. My neighborhood has been doing this potluck for over a decade. At the bottom of our street, there is a large gated historic home shrouded in trees. We’ve never really spotted that neighbor. But we have from time to time heard guitar coming from the garage. This year, without warning, the occupant decided to come mingle with the neighbors. Of course many of them had no idea who he was. “Jack White? nice to meet you.” He apologized for traveling so much and missing out over the years. #lifeiswonderful ? by @making_dinner #lookatthesepeople #theyhavenoidea #notelvisdontcare

Een foto die is geplaatst door Jedidiah Jenkins (@jedidiahjenkins) op 4 Okt 2015 om 8:41 PDT

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Dat Fred Durst (Limp Bizkit) niet van de snuggerste is bewees hij deze maand alweer door te verklaren dat hij graag in Rusland zou wonen. Hij werd uitgenodigd om in de Krim te gaan wonen maar zoals iedereen wel weet is dat voorlopig nog steeds geen Rusland. In hetzelfde genre: Katy Perry bleek voordat ze bekend was nog een achtergrondzangeres geweest te zijn van P.O.D. toen die in The Tonight Show speelden. Dan weten we dat ook weer hé.

Een onbekende groep: Whirr heeft hun carrière vergooid. G.L.O.S.S. bleek niet echt het genre van de mannen, vooral de transgenders in de groep bleken er voor Whirr te veel aan. Na op twitter hun gal te hebben gespuwd werd de band dan ook vriendelijk de deur gewezen door hun label. Geïnteresseerd, lees alles hier.

Eindigen doen we met een positieve noot door te lachen met Adele.

 

Maar eigenlijk bestaan er ook betere versies dan het origineel, dit is voorlopig de beste cover:

Bon, over naar het serieuze werk: de tien beste albums van afgelopen maand:

10. Deportees – The Big Sleep

9. Nothing But Thieves – Nothing But Thieves

8. Demob Happy – Dream Soda

7. Dilly Dally – Sore

6. Wavves – V

5. Martin Courtney – Many Moons

4. El Vy – Return To The Moon

3. BØRNS – Dopamine

2. Gentlemans Pistols – Hustler’s Row

1. Fuzz – II

Afsluiten doen we naar goede gewoonte met de 50 beste nummers van deze maand.

Tot volgende maand!

3514 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Lana Del Rey - Did You Know That There's a Tunnel Under Ocean Blvd (★★★★½): Over leven

Ondanks het feit dat Chemtrails Over the Country Club en Blue Banisters beiden van 2021 dateren, voelt het alsof we al een eeuwigheid…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nothing But Thieves - "Welcome to the DCC"

Met een succesformule van frisse gitaren en elektronica is Nothing But Thieves er sinds zijn debuut goed in geslaagd om een grote…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lana Del Rey - "The Grants"

Het nieuwe album van Lana Del Rey zit er nu echt wel aan te komen. Het muzikale alter ego van Elizabeth Woolridge…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.