Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Adele

Voor de Britse zangeres hoeven we geen intro meer te verzinnen. De dame is één van de grootste namen in de muziekindustrie en naar haar derde album wordt al enkele jaren gesnakt. Nu is het tijd om dit album eindelijk uit te brengen. De plaat dat “25” (haar leeftijd) zal heten komt uit op 20 november en de eerste single ervan kan je nu al beluisteren. Het nummer heet “Hello” en even dachten we (heel even) dat het een cover van Lionel Richie zou zijn. Maar neen hoor, adele heeft het nummer weer haar eigen specifieke bombastische stijl gegeven die enkel bij haar werkt. Van de piano intro tot de uitbarstingen, alles schijnt klasse uit!

Facebook / Twitter / Instagram

23 oktober 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief