Nieuwe singles

Te ontdekken: Las Rosas

losrosas

En weer is er een fantastische psychedelische band uit Brooklyn, NYC: Las Rosas. De band bestaat uit Christopher (drums), Jose B (bass) en nog een tweede Jose B (gitaar en vocalen). Ze timmeren al zeker twee jaren aan de weg en brachten al hun Flower in the Sun EP uit. De band tourt veel en dat is te horen aan de nummers. Ze klinken alsof ze een voor een live zijn ingespeeld. Het plezier spat er van af! Hun geluid grijpt terug op jaren ’60 garage rock en psychedelische rock, maar verwacht geen lange psychedelica of stoner rock tracks; de nadruk ligt op spontane compacte songs. Denk daarbij aan bijvoorbeeld Pond, Crystal Antlers en britpoppers Kula Shaker. Hun nieuwe dubbele single met het opzwepende “Boys” en de wat rustiger “Bad Universe” is daar een mooi voorbeeld van. Momenteel werkt de band aan het debuutalbum, waar wij natuurlijk zeer naar uitkijken!

Facebook
Twitter
Youtube
Bandcamp

Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Dans Dans: 'We zijn in de eerste plaats een liveband.'

Na een reeks omzwervingen van vijf jaar bij onder andere Flying Horseman, Mark Lanegan Band en Dez Mona vonden zanger-gitarist Bert Dockx,…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Empty Head - "Cosmic Rave"

Dat er de laatste jaren iets woekert in de alternatieve scene van Luik, is sinds het bestaan van Cocaine Piss en It…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pond - "Pink Lunettes"

Na de release van hun vorige album omschreven we Pond als een eigensoortige vijver waar we maar al te graag eens induiken….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.