Nieuwe singles

Te ontdekken: Las Rosas

losrosas

En weer is er een fantastische psychedelische band uit Brooklyn, NYC: Las Rosas. De band bestaat uit Christopher (drums), Jose B (bass) en nog een tweede Jose B (gitaar en vocalen). Ze timmeren al zeker twee jaren aan de weg en brachten al hun Flower in the Sun EP uit. De band tourt veel en dat is te horen aan de nummers. Ze klinken alsof ze een voor een live zijn ingespeeld. Het plezier spat er van af! Hun geluid grijpt terug op jaren ’60 garage rock en psychedelische rock, maar verwacht geen lange psychedelica of stoner rock tracks; de nadruk ligt op spontane compacte songs. Denk daarbij aan bijvoorbeeld Pond, Crystal Antlers en britpoppers Kula Shaker. Hun nieuwe dubbele single met het opzwepende “Boys” en de wat rustiger “Bad Universe” is daar een mooi voorbeeld van. Momenteel werkt de band aan het debuutalbum, waar wij natuurlijk zeer naar uitkijken!

Facebook
Twitter
Youtube
Bandcamp

Dit vind je misschien ook leuk:
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2021

Denk jij soms ook wel eens: ‘Wauw, hoe kan ik toch tussen al die duizenden singles het bos door de bomen blijven…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Parquet Courts - Sympathy for Life (★★★★½:): Overvloed aan grooves en ritme

Het heeft even geduurd, maar na lang wachten is het nieuwe album van onze favoriete New Yorkse artrockers Parquet Courts eindelijk beschikbaar….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Pond - 9 (★★★★): Dansbare stortvloed aan grooves en ritmes

Het negende album van de Australische psychedelischerockband Pond heet heel toepasselijk gewoon 9. Laat je niet misleiden door deze voor de hand…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.