Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single In Dynamics

In Dynamics

In Dynamics is een muziekgroep afkomstig uit Sussex. De groep bracht in 2013 hun debuut-EP uit en in 2014 volgde nog een EP. Deze twee plaatjes werden door de ruime rockpers als zeer goed beschouwd waardoor de band veel mocht optreden in het voorprogramma van gelijkaardige bands (Arcane Roots, The Subways & Feed The Rhino). Maar nu heeft dit trio een nieuwe single die nog meer aanleunt bij een andere muziekgroep: Biffy Clyro.

“We Are Liars” bevat dezelfde drama en emoties als ze bij Biffy Clyro in hun nummers steken. Daarnaast zijn ook die kenmerkende samenzang en hun uitmuntende gitaren aanwezig bij In Dynamics, een klassiek geval van Alternatieve Punk dus. Door de nieuwe single “We Are Liars” zou dit trio wel eens aan hun verovertocht doorheen Europa kunnen beginnen. Blijkbaar zouden hun liveshows fenomenaal zijn, al moeten we dat natuurlijk nog altijd met onze eigen ogen zien.

Facebook
Twitter

8 oktober 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief