Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Holy Oysters

Holy Oysters

Holy Oysters zijn vijf jonge mannen afkomstig uit Frankrijk. De groep brengt vandaag hun nieuwste single uit genaamd “Take Me For A Ride”. Zelf omschrijven ze dit als psychedelische pop, en dit beamen we graag door te vergelijken met Unknown Mortal Orchestra, Tame Impala en MGMT. Het is dus niet omdat het Frans is dat het daarom dan ook meteen slecht is. De synths vormen een leidraad doorheen het volledige nummer waardoor de psychedelica er van afdruipt. Daarnaast krijgen we nog een leuke hoge stem die ons leidt met een opvallend sfeervolle en elektronische melodie. De debuut-EP van de groep komt er aan op 23 november.

Instagram
Twitter
Facebook
Site

5 oktober 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief