Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Psyence

Psyence is een band afkomstig uit Stoke-on-Trent in het centrum van het Verenigd Koninkrijk. De groep liet één jaar geleden voor het eerst van zich horen maar deed sindsdien niets meer (of minder) dan enkel touren. Nu is er eindelijk nog eens nieuw werk van Psyence te horen. Het viertal maakt vunzige, zwarte rock n roll die in iedere bruine Britse kroeg gespeeld kan worden. Vandaar dat hun muziek te herleiden valt naar de psychedelische jaren 60. De nieuwe single heet “You & I” en klinkt nog steeds even vuil en grauw. Denk hierbij aan The Black Angels maar net even goed aan Black Rebel Motorcycle Club of zelfs The Horrors. Een echte Britse band waarover zowel jij als ik overtuigd (zullen) zijn.

Facebook
Twitter
Site

28 september 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief