Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir", Oude Bekenden

Nieuwe single Rumba Shaker

Rumba Shaker is een collectief van artiesten geleidt door Dante Schwebel (bekend van de muziekgroep Spanish Gold). Hij zorgt ervoor dat verschillende bekende en onbekende muzikanten samen een leuk album maken. Dit album komt op 25 september uit via Dine Alone Records. Artiesten op dit album zijn City and Colour’s Dallas Green op de gitaar, The Dead Weather en The Raconteurs’ Jack Lawrence op de bas, Timothy Deaux van The Whigs op de gitaar en de drummer van Gary Clark Jr.: Johnny Radelat met daarnaast nog eens extra percussie van My Morning Jacket’s Patrick Hallahan. Al deze personen zorgen ervoor dat het zelfgetiteld debuutalbum van Rumba Shaker een toppertje in wording is. De eerste single “Ain’t Saying Nothing” haalt bij alle voorgenoemde groepen iets qua klank, maar vooral My Morning Jacket is er naar onze mening op terug te vinden. Het nummer rock vooral heel hard en op het debuutalbum is het niet meer lang wachten, maar onthoudt dat dit een collectief is en geen supergroep (anders zou Dante kwaad kunnen worden!).

Instagram
Twitter
Facebook

https://soundcloud.com/rumba-shaker/aint-saying-nothing

17 september 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief