Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Max Pope

Max Pope is een twintigjarige singer-songwriter afkomstig uit Londen. Enkele jaren geleden kwam de jongeman met zijn debuutsingle af, maar sindsdien was het stil rond het individu. Dit lag vooral aan het genre die hij maakt, zo klinkt hij als Michael Kiwanuka & Jonathan Wilson en dat was enkele jaren geleden een grote hype. Hierdoor besliste Max om nog enkele jaren te wachten om vol aan zijn carrière te beginnen. Nu is er dus een nieuwe single van Max en die is nog even soulvol als zijn debuutsingle. Hierdoor kan iedereen terug genieten van een terugkijk naar de jaren 60. Een crooner-stem en een beetje doo wop is alles wat “All That I Need” tot een topnummer maakt. Op het einde volgt zelfs nog een volwaardige gitaarsolo waardoor we zelfs een beetje blues en surfrock in het nummer bespeuren. Max Pope brengt later dit jaar zijn EP “Less Than Nothing” uit.

Twitter
Facebook

16 september 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief