Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Japanese House

The Japanese House is een artieste afkomstig uit Londen. Amber Bain bracht begin dit jaar haar debuut-EP “Pools To Bathe In” uit. De release bevatte intieme en elektronische pop met het geweldige “Still” als apotheose. Deze chille electronica probeert de dame nu voort te zetten op haar nieuwe EP “Clean”. Een week geleden konden we daar al van de titeltrack horen. En nu is er zelfs een nog beter nummer online verschenen. “Cool Blue” heet het en dit doet vooral denken aan The 1975, Alt-j of Sigur Ros. Het heeft een smooth ondergrond met een catchy deuntje als extra laagje. De titel is niet zomaar gekozen want het gevoel die je van dit nummer krijgt doet denken aan een koele blauwe zee op de achtergrond van een rustige avondwandeling. De EP verschijnt op 6 november.

Twitter
Facebook

15 september 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief