Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Shunkan

Shunkan is een band afkomstig uit Nieuw-Zeeland geleidt door Marina Sakimoto. De bandnaam is afkomstig van een Japanese  Krijsmonnik die in veel gevechten betrokken werd. Maar dit doet er allemaal niet toe, want de groep maakt muziek waarop niet echt gevochten kan worden (tenzij je dat echt wil natuurlijk). De band maakt Indie Rock van de goeie soort. Denk aan Dinosaur Jr., Pixies of The Jesus & Mary Chain. “The Pink Noise” is dan ook een gitaarminnend nummer met een catchy einde. Het debuutalbum van de band krijgt dezelfde naam als de single en komt uit op 20 november via Art Is Hard Records.

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

31 augustus 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief