Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Astronaughty

Astronaughty is een duo afkomstig uit Brooklyn. Het duo bestaat uit Sam Radseresht & Charles Pinele. Beide waren lid van andere bands maar vonden dit niet uitdagend meer. Tot ze op een grijze dag besloten een zonnig nummer te maken en Astronaughty een feit was. “Try Much Harder” doet ons denken aan de gouden tijden van Hot Chip, Cut Copy & LCD Soundsystem. Het is een zeer poppy nummer dat meteen in het hoofd blijft zitten en waar we spontaan een funky danske zouden op placeren. Het nummer is gratis te downloaden op de SoundCloud-pagina van de band!

Facebook
Twitter

https://soundcloud.com/astronaughtymusic/try-much-harder-1

27 augustus 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief