Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mafalda

Mafalda is een zangeres uit het Londense die net haar tweede single uitbracht. Net zoals vele andere popzangeressen is het vooral haar stem die de bovenhand neemt op haar nummers. Die stem is geweldig, en onvergelijkbaar met enig ander popzangeres. Toch proberen we het te koppelen aan Chloe Black, Lucy Rose of Cat Power. Het is zeker dat deze artiest een heel apart stemgenre heeft dat nergens echt dichtbij past. Haar nieuwe single “Don’t Let Go” is een popnummer, maar geen platcommercieel. Het komt traag op gang maar blijft toch meteen in het hoofd zitten, een sterke stem die tegelijk ook moeilijk te ontrafelen valt, Mafalda heeft het allemaal. Hou ze in gaten voor de toekomst, want die ziet er groots uit.

Twitter
Instagram

https://soundcloud.com/mafalda-s-c/dont-let-go

10 augustus 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief