Nieuwe singles

Te ontdekken: Anne-Marie

Image via Facebook

De energie spat ervan af bij de Britse Anne-Marie. Naast drievoudig wereldkampioen in haar favoriete discipline karate is ze ook een geliefde vocalist bij Rudimental. Hun laatste samenwerking, inclusief Will Heard, was ‘Rumour Mill‘. Na 2 jaar de elektronische band te hebben vergezeld op tour bleek een solocarrière onvermijdelijk. Anne-Marie maakt deel uit van Major Toms, het platenlabel dat Rudimental opstartte om nieuwe artiesten in de schijnwerper te plaatsen. Met steun van de band krijgt ze dus een mooie kans aangeboden om haar prille carrière uit te bouwen. De eerste EP, die zeer toepasselijk de naam ‘Karate’ kreeg, doet ons al meteen verlangen naar meer. De lead single ‘Karate’ is pop met pit, krachtig en catchy. Als je bij ‘Karate’ nog niet verliefd was op Anne-Marie’s stem dan zal dat zeker het geval worden bij ‘Gemini’. Een ballad mocht natuurlijk niet ontbreken, ‘Stole’ zal ongetwijfeld je hart stelen. Die remix mag er trouwens ook wel zijn. Deze EP bewijst dat ze genoeg kennis van zaken heeft om de popwereld met verstomming te slaan. Go for it, Anne-Marie!

Facebook
Twitter
Site

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kowzi – “Uptight”

In “Uptight” van Kowzi horen we iets wat we al lang niet meer gehoord hebben: pure pop, met een eenvoudige, maar dodelijk…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Julia Michaels - "Love Is Weird"

Julia Michaels maakte onlangs bekend dat haar debuutalbum op 30 april zal verschijnen. Haar nieuwe single “Love Is Weird” zal als tweede…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nathan Dawe – “Way Too Long" (feat. Anne-Marie & MoStack)

De Britse DJ Nathan Dawe heeft de handen ineengeslagen met singer-songwriter Anne-Marie en rapper MoStack om een nieuw nummer uit te brengen….

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.