Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir", Oude Bekenden

Nieuwe single The Black Tambourines

The Black Tambourines zijn een garagerockgroep afkomstig uit Falmouth, helemaal in het zuiden van Groot-Brittanië. De band stond eerder al op Glastonbury en deed al onder meer het voorprogramma voor The Jesus & Mary Chain. Het viertal bracht in 2013 hun zelfgetitelde debuutplaat uit, en nu is er een opvolger op komst. Het album zal “Freedom” heten en de eerste single werd vandaag openbaar gemaakt. “She Don’t Mind” doet denken aan het gruizige van Palma Violets of Dinosaur Jr. en het surfachtige van The Beach Boys. Een aangenaam liedje dat iedereen wel kan appreciëren. Ook het op Record Store Day uitgebrachte “No Action” zal op het album te vinden zijn, dit is dan weer wat steviger. “Freedom” komt uit op 4 september via Easy Action.

Facebook
Twitter
SoundCloud

5 augustus 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief