Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir", Oude Bekenden

Nieuwe single Dinosaur Pile-Up

“Eleven Eleven” was het dit keer niet (of wel?) maar de nieuwe single van Dinosaur Pile-Up klinkt nog steeds even stevig als vorig werk. “Grim Valentine” heet het nummer en het komt op de nieuwe cd van de band “Eleven Eleven”. Deze cd is alweer de derde worp van de band uit Leeds en komt uit op 16 oktober. “Grim Valentine” put uit alle elementen die we van een Dinosaur Pile-up nummer mogen verwachten: Stevige gitaren, meezingrefrein en een gitaarsolo in het midden. Het is net zoals Royal Blood, maar dan stukken beter of zoals Drenge maar dan minder donker. Hoewel de tekst van hun nieuwe single ook niet te optimistisch is. “I Just Wanna Die”, hopelijk blijft het bij die lyrics.

Site
Facebook
Twitter
YouTube

30 juli 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


NO COMMENTS ON THIS POST To “Nieuwe single Dinosaur Pile-Up”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief