Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Asha Jefferies

De Australische zangeres Asha Jefferies is nog maar 16 jaar oud, en toch heeft ze al een single gemaakt die iedereen moet horen. “Kiss My Ass” toont de onschuld van een jonge meid die onverbloemd haar mening verkondigd. Toch is het onbevangen countryfolk muziek die ons aan First Aid Kit of zelfs Emmylou Harris doet denken. De jonge zangeres heeft niet meer nodig dan haar honingzoete stem en een perfect afgestemde gitaar om aan je oren te blijven hangen. Asha is het bewijs dat er ook bij jong Australië toekomst verzekerd is. Laten we straks allemaal meezingen: “Kiss My Ass, Kiss My Ass, Kiss My Ass”. Want ook het meezingfactor van dit nummer is zeker hoog. (Opmerkelijk: Als je goed luistert hoor je zelf de vermelding van Nederland).

YouTube
Facebook
Twitter

30 juli 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief