Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nolita View

Soms krijgen we bij Dansende Beren tips van fans, maar ook eigen bands promoten graag hun eigen muziek. Meestal promoten ze dit omdat hun muziek niet zo denderend is, maar dit is anders bij Nolita View. De band uit Londen maken volgens zichzelf “Stadium Krautrock”. Maar laten we het vooral houden op postpunk met een streepje New Wave. Het best kunnen we ze vergelijken met Interpol en zelfs een beetje Franz Ferdinand. Hun nieuwe single “Departed” wordt binnenkort zelfs op XFM en Amazing Radio gedraaid (Grote radio’s in Groot-Brittanië). Het is een hoekig nummer met een catchy refrein dat makkelijk mee te zingen valt.

Facebook
Twitter
SoundCloud

12 juli 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief