Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir", Oude Bekenden

Nieuwe single Peking Duk

Het duo uit Canberra (hoofdstad van Australië), Peking Duk, is terug met een nieuwe single. De single is de opvolger van grote hits als “High” en “Take Me Over” die in Australië op plaats 2 en 5 eindigden in de Triple J hottest 100. In Australië is de band dus super hot, nu nog in Europa. De nummers die ze maken zijn weliswaar indrukwekkend, opbouwend naar een climax en zeer hitgevoelig maar tegelijk toch alternatief. Een beetje zoals we ook merken bij gelijkaardige Australische bands als Chet Faker en Flume. Maar toch is Peking Duk net iets hitgevoeliger, maar daarom niet minder goed. Voor de nieuwste single “Say My Name” werd de hulp ingeroepen van Benjamin Joseph. Deze Benjamin is lid van een band waar Peking Duk al eerder mee samenwerkte: Safia, ook afkomstig ui Canberra. Australië boven dus op de nieuwe single van Peking Duk.

Facebook
Twitter
YouTube
SoundCloud

10 juli 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief