Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sunflower Bean

Sunflower Bean brengen op 24 juli hun debuut 7″uit. Eerder bespraken we hier al de hoofdsingle, de a-kant: “I Hear Voices”. Maar vandaag kwam ook al de de B-kant uit en die lijkt, wat ons betreft, nog interessanter. “The Stalker” is de perfecte titel voor dit nummer, een donker, zwaar en angstaanjagend nummer. De Black Sabbath-gitaren komen nog meer naar boven en de psychedelica neemt de bovenhand. Vooral de zalige gitaarsolo’s die vanaf 1:25 beginnen bezorgen ons kippenvel. Dit is een fantastische B-kant met zalige psychedelische zware gitaren, geniaal!

Facebook
Twitter
SoundCloud

8 juli 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


NO COMMENTS ON THIS POST To “Nieuwe single Sunflower Bean”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief