Nieuwe singles

Te ontdekken: Christina Skaar

Eerder bracht Noorwegen ons fantastische popmuzikanten zoals Annie, Aurora en Nico & Vinz, nu ziet het er naar uit dat we binnenkort ook Christina Skaar uit Oslo aan dit lijstje mogen toevoegen. Op zeer jonge leeftijd begon ze samen te werken met bekende DJs in Stockholm. Ze leende haar stem voor verschillende housetracks en kreeg erkenning van artiesten zoals Tiësto, Bob Sinclar en Timbaland. Voor Christina is ‘Critical’ haar debuut als popartiest. Vernieuwend is het niet, maar het voldoet aan de normen van een geslaagde popsong. Christina heeft ruimschoots bewezen dat ze wel degelijk de juiste kwaliteiten bezit om een mooie carrière uit te bouwen, daar twijfelen wij niet aan. Laat maar snel een album komen!

Facebook
Twitter
Site

2 juli 2015

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief