Nieuwe singles

Nieuwe single MAX

11539622_10152984409232671_8211053681744079531_n

De 23-jarige Max Schneider uit New York heeft veel in z’n mars. Het kan haast geen toeval zijn dat hij uit de city of dreams komt. Hij heeft niet alleen verscheidene rollen binnengehaald als acteur maar bracht ook 2 albums, 2 EPs en verschillende singles uit onder z’n artiestennaam MAX. Op z’n YouTubekanaal brengt Max regelmatig covers van en met bekende artiesten. Daardoor heeft hij een stevige fanbase opgebouwd, die hem flink op weg heeft geholpen met de release van z’n tweede album. Via crowdfunding groeiden z’n plannen voor de ‘The Nothing Without Love’ EP uit tot een volwaardig ‘NWL’ album, dat alleen beschikbaar werd gesteld voor zij die het Kickstarter initiatief hadden gesteund. Voor Max zal het waarschijnlijk de laatste keer zijn dat hij hier beroep op moet doen, in februari scoorde hij een platencontract bij DCD2. Kort daarop volgde een samenwerking met Hoodie Allen, ‘Gibberish‘. De prille carrière van Max lijkt in stroomversnelling te gaan met de komst van z’n nieuwe single ‘I’ll Come Back For You’.

Facebook
Twitter
Site

1 juli 2015

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief