Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LA Priest

LA Priest, het pseudoniem van Sam Dust (Late Of The Pier) is alweer toe aan zijn vierde nummer van het album “Inji”. Na eerder met Party Zute/Learning To Love en Lorry Park de elektronische kant te hebben opgezocht is het nu weer de beurt aan zijn funky kant zoals we op zijn bescheiden hit “Oino” al hoorden. “Lady’s In Trouble With The Law” komt traag op gang maar eenmaal het begint kunnen we genieten van funky gitaren met kokosnoot-geluiden. Het is duidelijk dat we op 29 juni een divers debuut mogen verwachten van LA Priest. Zelf is hij ook live aan het werk te zien deze zomer op Dour.

Facebook
Site

17 juni 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief