Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Leon Bridges

Leon Bridges uit Texas is het schoolvoorbeeld van wat een soul-zanger moet zijn. Eerder kon je dat al opmerken in zijn clipje voor “Better Man” waar hij in het stijlvolle zwart wit de soul er zeer opvallend liet uitkomen. De clichés benadrukken doet hij dus graag, maar in zijn muziek probeert hij toch nog iets nieuws te steken. “Smooth Sailin'” is een meer uptempo nummer van de zanger, al klinkt het nummer even Motown als de rest van zijn repertoire. Net geen Chuck Berry, al komt de gitaarsolo toch dichtbij. De zanger brengt op 23 juni zijn debuut uit, enkele dagen later staat hij op het Rock Werchter podium. Een tip voor de liefhebbers van de betere toegankelijke soul.

2 juni 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief