Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Flume

Flume de bekende en befaamde producer en DJ uit Australië heeft ons vandaag aangenaam verrast. Op YouTube is namelijk een nieuwe single van de man opgedoken en dat maakt iedereen gelukkig! Op de vocals van “Some Minds” horen we Andrew Wyatt van de band Miike Snow. Het nummer is rustiger dan we gewoon zijn van de man, al komen zijn typische synths er wel in voor. Maar luister gerust zelf, en wacht vooral tot het einde, wanneer het nummer zelf nog beter wordt dan de dromerige sfeer waarin het zich opbouwt. Met de typische drop die je in ieder nummer van hem wel hoort. Het filmpje speelt zich af in het Sydney Opera House, het iconische gebouw in zijn thuisstad.

Het nummer komt morgen officieel uit via Mom+Pop. Flume is deze zomer te zien op het Dour Festival.

28 mei 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief