Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Rationale

Rationale, een mysterieuze act uit het verre Londen, leerden we in april kennen dankzij de fantastische debuutsingle “Fast Lane”. Deze uitzonderlijke schoonheid weet hij te bevestigen in zijn nieuwe single “Re.Up”. Op dit nummer heeft hij zelfs hulp van een al even mysterieuze zangeres. Zijn debuutsingle kreeg in iets meer dan een maand al meer dan een half-miljoen luisteraars. Zijn nieuwe single, die evenveel groovet en zelfs iets poppyer klinkt, zou het alvast even goed moeten doen. Smooth soul voor de liefhebbers van Drake en Morrissey wordt gezegd.  Als het aan Dan van Bastille ligt moet iedereen het alvast gehoord hebben! Het nummer komt uit via Best Laid Plan records, wanneer is nog maar de vraag.

27 mei 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


NO COMMENTS ON THIS POST To “Nieuwe single Rationale”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief