Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MXMS

MXMS, Me And My Shadow, verbaasde al in Januari met hun single “omg”. Het duo uit Los Angeles maakt donkere maar tegelijk ook dromerige muziek. Zelf omschrijven ze het als funeral pop, wat het meteen nog duisterder maakt. De single “omg” komt binnenkort uit om 7″ en daar hoort natuurlijk ook een ommezijde bij. “Rx” heet het nummer en klinkt zowat nog beter dan hun debuutsingle. Dit komt doordat er op slinkse wijze wat pop in dit nummer sluipt waarmee zangeres Ariel Levitan ons aan Lana Del Rey doet denken in een donkere bui of Chelsea Wolfe in een gelukkige bui. Op het einde wordt het zelfs nog catchy! “omg” en “Rx” komen uit op 27 juli via Dark Jury.

27 mei 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief