Ontdekkingen van "Den Beir"

Te ontdekken: “blue babe” Halsey

Ashley Frangipane koos als artiestennaam een anagram van haar voornaam, Halsey. De 20-jarige uit New Jersey maakte haar intrede in de popwereld met kenmerkende zwoele vocals en dromerige electro-pop. Hierdoor wordt ze beschreven als een jonge versie van Ellie Goulding met de stijl van Lorde. Een tijdje terug lanceerde ze haar eerste EP ‘Room 93’, waarin een stormachtige relatie zich afspeelt binnen de 4 muren van een hotelkamer. Die dromerige alternatieve werkelijkheid zullen we niet terugvinden in Halsey’s debuutalbum, dat we deze zomer met applaus kunnen onthalen. ‘Badlands’ krijgt een urban toets met de lyrische diepgang waar we al een voorproefje van kregen. Hieronder kun je kennismaken met het aanstormend talent in “1 Mic 1 Take”, een live performance waarbij Halsey met zachte hese stem een akoestische versie brengt van haar single ‘Ghost’.

Facebook
Twitter
Site
Tumblr
Instagram

24 mei 2015

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief