Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sex On Toast

Soms verzinnen bands de vreemdste naam om wat aandacht te krijgen. Sex On Toast heeft deze vreemde naam helemaal niet nodig om aandacht te krijgen. Want hun toastjes worden besmeerd met funk die je meteen aan het dansen zetten. “Oh Loretta!” is het laatste nieuwe smaakje van de Aussies. We krijgen ook meteen een openingszin om uit te proberen op de tonen van het nummer: “If You Were A Bus, You’d Be A Double-decker”. Sex On Toast probeert vooral te verleiden met hun nummer en slaagt daar met glans in mede dankzij de verschillende trompetten op het eind van het nummer.

18 mei 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief