Muzieknieuwtjes

Nieuwe namen Cactusfestival

Na reeds al Deus, John Hiatt, Anna Calvi en Thurston Moore te hebben bevestigd pakt het Brugse festival vandaag uit met enkele topnamen! Op vrijdag worden de Jamaicaanse zangeres Grace Jones (voor een exclusief concert) en de Belgische elektrogroep Goose aan de line-up toegevoegd. Op zaterdag krijgen we de Belgische topband Balthazar, de rockers van Black Rebel Motorcycle Club en de fantastische producer die van ieder nummer een pareltje maakt SOHN. Op zondag ten slotte krijgen we niemand minder dan de Britse sensatie The Kooks. De Ierse bard James Vincent McMorrow en de bluesrockers van Two Gallants zorgen voor een exclusief concert in Brugge!

Vandaag start tevens de ticketverkoop en in de komende weken worden nog meer namen aangekondigd, Cactusfestival vind plaats op 10,11 en 12 juli in het minnewaterpark te Brugge.

13 maart 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief