Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe Single + Aankondiging album Joanna Gruesome

Alle bands uit 2013 blijken geen probleem te hebben met hun tweede album. Joanna Gruesome komt terug met “Peanut Butter”. Het album komt uit op 11 mei via Fortuna Pop! Het album is wat steviger dan het vorige, dat hoor je ook meteen op de nieuwe single “Last Year”.

Dit zegt de band zelf: “WE TRIED TO MAKE IT SHORTER, MORE ECONOMICAL, AND ATTEMPTED TO PACK AS MANY HOOKS AND SCREAMS IN AS QUICKLY POSSIBLE IN ORDER TO AVOID SHORT CHANGING THE CONSUMER OR WASTING HER/HIS TIME.”

10 februari 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief