Nieuwe singles

Nieuwe single Boston Manor – “Halo”

Een tweede plaat maken is geen sinecure. Na Be Nothing uit 2016 heeft Boston Manor aangekonigd dat de opvolger Welcome To The Neighbourhood zal heten. Een eerste voorsmaakje daaruit heet “Halo”. Omdat we stiekem toch zaten te wachten op die tweede langspeler, namen we maar al te graag de nieuwe single onder de loep.

“Halo” was, zoals men in de volksmond zegt, er vanaf de eerste keer ‘boenk op’. Boston Manor is duidelijk gegroeid in zowel het gebruik van hun instrumenten als in het schrijven van nummers. Het klinkt allemaal wat meer afgeborsteld en minder rauw en daardoor lijkt het nummer minder zwaar dan hun vorig materiaal. Maar “Halo” is gewoon een lekker meezingbaar nummer dat maar wat gauw in de setlist terug te vinden zal zijn. Het heerlijke Britse accent van zanger Henry Cox kleurt de nieuwe single en hij toont met dit nummer dat hij heel wat in zijn mars heeft. Dit smaakt naar meer.

Boston Manor is deze zomer te zien op Graspop Metal Meeting, maar daar zijn sinds vandaag alle tickets voor uitverkocht. Wie de verplaatsing naar Nederland wilt maken, ze staan ook op de affiche van Jera On Air. Deze beer zal erbij zijn.

Facebook / Website / Twitter / Instagram

12 juni 2018

About Author

Joren Cloet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter