Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Kali Uchis – “After The Storm” (feat. Tyler, The Creator & Bootsy Collins)

Vandaag schonk de Amerikaans-Colombiaanse Kali Uchis ons een soulgetinte r&b-song om U tegen te zeggen in samenwerking met – ooh jawel – Tyler the Creator en Bootsy Collins. Je hebt misschien nog niet zo veel van haar gehoord, maar deze r&b-ster is een welbekende artieste in de Latijns-Amerikaanse wereld. Vorig jaar nog behaalde ze bijna de Latin Grammy voor beste plaat en beste r&b-performance. Na haar debuutalbum Por Vida uit 2015 volgden nog enkele nummers de afgelopen jaren, maar geen zo sterk als “After the Storm”.

In dit nummer zien we een nieuwe Kali Uchis die haar zang schaart achter soulvolle sounds, ogenschijnlijk te danken aan Bootsy Collins. Wie hem niet kent moet enkel weten dat deze funkpioneer zich al op de muzikale scène begaf in de jaren 1960. Een straffe smeltkroes van elektronische soul en zwoele r&b is het resultaat van de samenwerking van deze drie artiesten. Na een eerste luisterbeurt waan je je meteen ergens op een tropisch strand met een cocktail in de hand. Handig om de koude te trosteren of een slecht examen mee weg te spoelen in deze januarimaand denken wij dan.

Facebook / instagram.

12 januari 2018

About Author

Ann-Frédérique Lorquet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter