Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kailee Morgue – “Discovery”

Scandinavië is tegenwoordig the place to be op het vlak van vernieuwende popmuziek met artiesten als Sigrid en Anna of The North . Met het nummer “Discovery” van zangeres Kailee Morgue komt er nu concurrentie vanuit Amerika. De nieuwste single van deze 19 jarige zangeres werd gedraaid als een World First track door de populaire Britse radiopresentator Zane Lowe tijdens zijn Apple Music Beats 1 show.

“Discovery” heeft een hele frisse klank dankzij de frivole stem van Morgue. Desondanks die frisheid zit er een duistere elektronica laag in verscholen. Naar een hoogtepunt wordt er niet gewerkt, telkens implodeert het nummer. Vanaf de bridge krijgen we de sterkte te horen van het nummer. Alle lagen samen vormen een warm en sterk geheel. Met “Discovery” brengt Kailee Morgue een sterke popsingle die alvast doet lonken naar meer.

Facebook / Instagram

7 december 2017

About Author

Katrijn Vermoesen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter