Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Beach Bunny – “Vertigo”

© Ash Armitage

Beach Bunny heeft er al twee albums opzitten en scoorde zowaar ook al enkele TikTok hitjes met “Prom Queen” als zowel de eerste en grootste daarvan. Het nummer uit 2018 kreeg zo in 2019 redelijk wat aandacht en werd intussen ruim een half miljard keer beluisterd op Spotify, wat geen slechte prestatie is. De rockmuziek wordt al sinds 2015 verzorgd door Lili Trifilio en over de jaren heen sloten er zich nog enkele muzikanten bij het muziekproject aan waardoor de groep tegenwoordig vier koppen telt. Nu, voor het eerst sinds 2022, is Beach Bunny terug met een nieuwe leuke single.

“Vertigo” is geen al te complex rocknummer met een melodieus karakter. Het brengt een zomers en vrij gevoel met zich mee en heeft zowel hardere als zachtere kanten. Geen stevige binnekopper zoals het gelijknamige nummer van U2 dus, maar een eerder zonnig deuntje. Al moeten we daar ook aan toevoegen dat dat alleen het geval is als je eens oppervlakkig luistert, want wie ook naar de tekst luistert, die hoort iemand die niet al te enthousiast is over opgroeien. “Vertigo” is dus een toffe rocksong die meer te bieden heeft dan je op het eerste gehoor zou zeggen.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1230 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
FeaturesInterviews

Interview Griff: 'We zijn allemaal verslaafd aan liefde'

De Britse Griff greep – nogal onterecht – net naast de titel van BBC Sound of 2021, maar inmiddels timmert ze aan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Griff - "Vertigo"

Jong, Brits en toptalent. Zo kan je de zangeres Griff wel omschrijven. In 2021 werd ze dan ook mooi vijfde in de…
LiveRecensies

Beach Bunny @ Botanique (Rotonde): Huppelen met tegenzin

De Botanique mocht gisteren het bordje uitverkocht bovenhalen en dat voor het eerste Belgische concert van Beach Bunny. De band uit Chicago…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.