Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Post Malone – “I Had Some Help” (feat. Morgan Wallen)

© CPU – Mathias Verschueren

En daar zijn twee nieuwe kandidaten voor de zomerhit van 2024! Post Malone heeft natuurlijk al een paar wereldhits achter zijn naam staan en is een van de meest geliefde artiesten van zijn generatie. Zijn veelzijdigheid, oprechtheid en consistentie leggen hem geen windeieren en toch blijft hij nagenoeg altijd heel dicht bij zichzelf. Dat Posty ook een voorliefde voor country heeft, is al langer dan vandaag bekend. Zo speelde hij een aantal weken terug nog op het Stagecoach Festival, waar ene Morgan Wallen de onbetwiste headliner was. Dat de twee nu hun handen in elkaar slaan, is geen grote verrassing, maar dat maakt “I Had Some Help” er niet minder om.

Of Post Malone en Morgan Wallen “De vriendschapsband” kennen? Het lijkt ons straf, maar het begindeuntje doet ons in elk geval wel meteen denken aan de hit van XINK. Een smet is het in elk geval niet, want het plezier spat van bij de eerste strofe van het nummer. De wisselwerking tussen Malone en Wallen is bovendien bijzonder leuk gedaan en zet beide artiesten op eenzelfde schavot zonder dat de ene meer aandacht opneist dan de andere. Het leukste aan “I Had Some Help” is het plezante refrein, waardoor het binnen een handomdraai blijft hangen. Deze zomer zullen we niet om deze samenwerking heen kunnen, maar daar hebben we in dit geval geen enkel bezwaar tegen. Cowboyhoed op en gaan!

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2061 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsFeaturesRecensies

Taylor Swift - The Tortured Poets Department (★½): Dagboek van een tienermeisje met een gebroken hart

Taylor Swift, ofwel heb je ze op een gouden sokkel staan, ofwel kan je ze niet uitstaan. Swifties vinden haar teksten geniaal,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Noah Kahan - “Forever”

Het is zeker geen geheim dat je op dit moment niet om Noah Kahan heen kan: “Stick Season” staat overal te gloeien…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.