Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tyler Bryant & the Shakedown – “Snake Oil”

©CPU – Chris Stessens

Tyler Bryant is misschien wel een van de hardwerkendste figuren binnen de bluesrockwereld. De gitarist en zanger, die ook al enige faam verdiende als producer, bracht vorig jaar nog een ep uit met The Shakedown en doet daar met zijn band dit jaar nog een album bij. Op 10 mei verschijnt Electrified, dat als studioalbum de opvolger wordt van het in 2022 verschenen Shake The Roots.

“Snake Oil” is de eerste single van dat nieuwe album en opent met een stevige riff, die wordt bijgestaan door pompende drums en een logge bas. Bryant zelf heeft dan weer een typische rockstem die het geheel tot een relatief rauw nummertje weet te brengen. Een ferme en scheurende gitaarsolo kon natuurlijk niet ontbreken, want dat is ook hetgeen waarom we voornamelijk naar Tyler Bryant & The Shakedown luisteren. In zijn totaliteit blijft “Snake Oil” wat oppervlakkig, maar de gitaarsolo’s zijn wel om van te smullen.

Electrified verschijnt op 10 mei.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

450 posts

About author
Ik moet dagelijks 'ok boomer' aanhoren
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tyler Bryant & the Shakedown - "Sho Been Worse"

Binnen het bluesrocklandschap is Tyler Bryant al lang geen onbekende meer.  De tweeëndertigjarige Amerikaan heeft samen met zijn band The Shakedown al…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.