Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single mgk & Trippie Redd – “lost boys”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Samen melig doen; Trippie Redd en mgk kunnen dat. Een gezamenlijk project tussen de twee Amerikanen hing al een tijdje in de lucht en dat komt er nu vrijdag al definitief. Het album krijgt de naam Genre:Sadboy en zal zoals de naam voorspelt zal het vooral bestaan uit weemoedige tonen. In zekere zin keren ze daarmee dus terug naar een ander tijdperk in hun carrière en voelen ze de nood om de schaduwzijden van hun bestaan bloot te leggen. De nieuwe single “lost boys” is alvast een voorsmaakje dat wat ons betreft wat kruiding mist.

In tegenstelling tot hun eerdere gezamenlijke nummers slaat deze “lost boys” een iets rustigere toon. Geen opzwepende poppunkgitaren of pompende beats, maar wel een ingetogen gitaar die de melancholische sfeer van hun gemoed goed weet te weerspiegelen. Trippie Redd neemt met zijn karakteristieke stem het refrein voor zijn rekening, terwijl mgk met een strofe iets meer diepgang in het nummer probeert te brengen. Hoewel het refrein best wel in orde is, vinden we mgk’s stukje best voorspelbaar en blijft hij wat hangen in dezelfde woorden. Het is hoe dan ook fijn dat de heren met “lost boys” zelfmoordgedachten uit de taboesfeer willen halen en zo hopelijk jongeren zullen kunnen inspireren om erover te spreken.

Genre:Sadboy verschijnt aanstaande vrijdag, 29 maart.

Facebook / Instagram / X / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2035 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single mgk - "don't let me go"

Een nieuw tijdperk breekt aan voor Colson Barker, beter bekend als Machine Gun Kelly. Zeg niet langer Machine Gun Kelly, het is…
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Will Swinton - "Daydream"

Het 22-jarige talent Will Swinton bracht dit jaar zijn eerste ep Better Days uit, waarmee de Nieuw-Zeelandse zich meteen katapulteerde in een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.