Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single For I Am – “Devil Undercover”

© Mateusz Delmański

Sinds hun allereerste verschijning op het podium in 2014, heeft For I Am zich ontpopt tot een onmiskenbare kracht in de Belgische punkrockscene. Hun muziek staat bekend om zijn vurige energie en aanstekelijke melodieën die zich als een oorworm vliegensvlug in je brein nestelen. Met de nieuwe single “Devil Undercover” zet For I Am wederom een grote stap vooruit.

De song opent met een vette gitaarriff die al snel wat versterking krijgt van de rest van de band. Wanneer zangeres Hanne Terweduwe invalt, wanen we ons in een Paramore song. “Devil Undercover” valt op door zijn fusie van snelle melodische punk en metalinvloeden. Het nummer graaft in de complexiteit van verstrikt raken door iemand of iets, waardoor je verscheurd wordt tussen weerstand en overgave. De sluwe boodschap van “Devil Undercover” blijft hangen in je geest, en nodigt je uit om de nuances van verleiding en verlangen te verkennen.

For I Am brengt het nieuwe album, The Righteous & The Wicked, uit op 19 april via SBÄM Records, naast Double Helix Records in de Verenigde Staten, Bearded Punk Records in België en Pee Records in Australië.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.