Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Claptone – “Come With Me”

Een vogelachtige gedaante die tevoorschijn komt uit een donker, betoverd bos. Tot daar de verschijning van Claptone, want zijn muziek is verre van donker en eng. De mysterieuze Duitse dj en producer heeft al jaren een stek in de bediscussiërde DJ Mag Top 100, met een huidige positie op nummer 32. Daarbij hoort een vaste afspraak op Ibiza, waar de man achter “No Eyes” komende zomer elke dinsdag zijn The Masquerade-concept zal presenteren.

Dat de typische “Show Me Love“-sound die Robin S ooit introduceerde zich al meermaals een weg baande tot het popcircuit, is ondertussen geweten. Onder meer Beyoncé ging er al mee aan de slag in haar megahit “BREAK MY SOUL“, maar ook in de dancewereld blijkt het een graag gebruikt geluidje. Dat blijkt maar weer uit de nieuwe Claptone, die het nu opnieuw opwerpt als een echte clubanthem waarvan alle ingrediënten aanwezig zijn: een oppeppende stem, een eenvoudig houseritme en een herhaaldelijk melodiepatroon dat zich in no-time in je hersenpan vestigt. De gemaskerde producer houdt het simpel, maar groovy en als respons op de songtitel, kunnen we hem alleen maar volgen richting dansvloer.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single John Summit & Sub Focus - "Go Back" (feat. Julia Church)

Wie al van John Summit gehoord heeft, denkt vermoedelijk aan de producer achter “Where You Are“. Ook wij deelden die gedachte aanvankelijk,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LeBlanc & Woebn & Jelle - "Alleen Op Een Feestje"

In het zog van Zwangere Guy is er een hoopje Brusselse rappers die het potentieel hebben om met hun muzikale aanleg zijn…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single London Grammar - "House"

De muziek van London Grammar laat zich kenmerken door de prachtige engelenstem van Hannah Reid. De frontvrouw wordt voor het muzikale gedeelde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.