Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Delilah Broa – “Seats For Ghosts”

© Whitney Otte

Ondanks Delilah Brao al sinds 2020 muziek uitbrengt, heeft ze zichzelf als artiest pas recent gevonden en ruilde ze daarvoor haar thuis Boston in het voor het zonnige Los Angeles. Daar werkte ze aan haar debuut-ep Since You’re In New York, die dit jaar zal verschijnen en in samenwerking met de producer Justin Lucas (Khalid en Alec Benjamin) ontstond. De singer-songwriter combineert daarop indiepop met folkinvloeden, die haar lieflijke muziek een bijzonder dromerig karakter geeft. Met al meer dan 3,5 miljoen streams achter haar naam is ze met andere woorden een artiest om dit jaar nauwlettend in de gaten te houden.

Nadat ze in oktober de leadsingle “Over The Phone” van haar aankomende project uitbracht, gunt ze ons met “Seats For Ghosts” een nieuwe glimp van wat er ons te wachten staat. Het nostalgische popdeuntje heeft iets weg van Maisie Peters en bouwt eveneens rond nostalgische liefdesverhalen, waardoor we op de fijne gitaarriedels in de strofes meteen zelf in onze gedachten verzinken en we daarna in het refrein telkens weer wakkergeschud worden. De leegte die haar vorige relatie achterliet en dit nummer inspireerde, vult nu met “Seats For Ghosts” haar discografie en lijkt haar in de juiste richting te loodsen.

Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1859 posts

About author
aka fantom
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.