Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Declan J Donovan – “Hungry Heart”

Hij leerde gitaar spelen op zijn negende en schreef niet veel later al zijn eigen nummers; Declan J Donovan is geboren om muziek te maken. De Brit won in zijn thuisland al verschillende prijzen, waaronder Beste Solo Artiest in 2017 bij de Essex Music Awards. Niet verwonderlijk, aangezien hij herkenbare pop combineert met persoonlijke folk, iets dat op zijn laatste, zelfgetitelde album uit 2022 ook te horen was. Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, en Donovan is daar alweer met nieuwe muziek, al hoeven we niet echt te klagen.

“Hungry Heart” klinkt redelijk snel vertrouwd in de oren; een catchy ritme opgebouwd uit gezellige gitaren en drums baant zich al snel een weg door onze oorkanalen. Donovan bezingt een liefde die hem uit een zware periode heeft getrokken, al is er van die donkere periode weinig te horen in de single. De upbeat instrumenten zorgen bijna voor een glimlach en maken van “Hungry Heart” het ideale nummer om op een feest tijdens de zomer op te zetten. Het jaar van Declan J Donovan is alvast goed begonnen met deze single.

Facebook / Instagram / X (Twitter) / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singles

De vijf van "Den Beir" - 69

Een nieuwe week, een nieuwe round-up van een vijftal liedjes die we verder niet besproken hebben. Toch zijn deze absoluut de moeite…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.