Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Youth in Revolt – “OnlyFanz”

© Youth in Revolt

Mierenzoete poppunk is stiekem toch wel een guilty pleasure voor ons. Of het nu de oudgedienden van blink-182 zijn of het catchy geluid van nieuwkomers als Bearings en Hot Mulligan, het weet bij ons altijd een glimlach op het gezicht te toveren. Een band die precies tussen die twee categorieën zit is het Amerikaanse Youth in Revolt. De New Jerseyans draaien nu al enkele jaren mee in de Amerikaanse scene en scoorde met The Broken een prima debuutplaat, maar tot een echte doorbraak heeft het nog altijd niet geleid. Misschien dat dit met hun nieuwste single “OnlyFanz” dan eindelijk gaat gebeuren.

Tijdens de drie minuten durende track vliegen fijne gitaarlijnen en catchy hooks je om de oren. Voeg daar nog de juiste hoeveelheid ‘nanana’s’ aan toe en “OnlyFanz” heeft alles wat een goed poppunknummer moet hebben. De teksten, die toch wel een tikkeltje fout zijn, lijken recht uit de soundtrack van een film als American Pie te zijn geslopen. Ondanks dat de groep door de jaren heen vele veranderingen in de line-up heeft meegemaakt, is het zijn catchy poppunkgeluid zeker niet verleerd en kan “OnlyFanz” misschien wel de deuren openen waar ze al zo lang op bonzen.

Facebook / Instagram / Twitter (X)

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

147 posts

About author
'Bongo' Bryan
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bearings - "Stormy Weather"

Afgelopen jaar was echt een prima poppunkjaar, waar we vooral Bearings als revelatie zagen schitteren. De Canadese band bracht namelijk vorig jaar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle geosy - "Is Dit Het Dan?"

‘Suzan & Freek voor emo’s’, zo omschrijft GirlsGirlsGirls-zanger Geosy Kleefman zijn nieuwste soloproject geosy. Onder zijn eigen naam brengt de jonge Emmenaar…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Neck Deep – Neck Deep (★★★½): Terug naar het basisrecept

Is poppunk anno 2024 nog relevant? Laten we meteen kort en krachtig op die vraag antwoorden: ja! Het genre is sinds enkele…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.