Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Japan, Man – “Overdid It”

Japan, Man is het boeiende altpopproject van de achttienjarige Laeticia Arca, die op hun veertiende met “Stop Staring” een bijzonder straffe debuutsingle uitbracht. Inmiddels is de in Libanon geboren artiest verhuist naar het grote Londen, waar die hun debuutalbum schreef en vorm gaf. De eerste drie singles lieten de hartjes van de altpopliefhebbers al sneller slaan en ook het gerenommeerde +1 Records (Rejjie Snow, Anna of the North) is blij om Japan, Man op hun roster te hebben met die eerste langspeler in de aantocht.

Nadat Japan, Man recent met “Wormhole” nog redelijk vrolijk klonk, is het nieuwe “Overdid It” een serieus stukje weemoediger. Het tempo is niet alleen trager, maar ook qua stemgebruik legt de jonge artiest andere accenten die het nummer op hun beurt een extra groove geven. Door de de sfeervolle instrumentatie vol warme klanken moet de single tegelijk niet aan sfeer inboeten. Zelf omschrijft Japan, Man de song als het ultieme, speelse breakup-anthem en we kunnen ons daar enkel bij aansluiten, ondanks dat ons hart voor die met deze single enkel groter geworden is.

Japan, Mans debuutalbum Metropolis verschijnt op 14 november via +1 Records.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1858 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Japan, Man - "Cautious"

Plezierreisjes naar Japan zijn momenteel niet meer toegestaan, maar Japan, Man biedt zowaar een evenwaardig alternatief aan (dat overigens ook in andere,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.