Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LEISURE – “Above Me”

Wie nog afkoeling zoekt voor de bloedhete avonden de komende tijd, heeft met de nieuwe single van LEISURE sowieso een ontspannende cocktail om van te genieten. De Nieuw-Zeelandse band bestaat uit vijf goede vrienden met elk een hele hoop ervaring, die sinds hun eerste release in 2016 altijd de route van de chille beats en ontspanning zijn blijven rijden. Hun relaxte pop met een soulvolle twist heeft ons zo al op meerdere luie zondagen de perfecte soundtrack bezorgd. De vijf vrienden hebben dus naar ons gevoel de ideale naam gekozen voor hun muzikale brouwsels.

Ondertussen maakt de muzikale vriendengroep zich op voor een nieuw seizoen aan positieve nummers. Op 29 september komt namelijk hun vierde album Leisurevision uit, waarop ook de nieuwe “Above Me” te vinden is. Opnieuw een fijn en relaxed popnummer, waar de zwoele avondbries net wat sterker doorwaait. De subtiele percussie en het melodische meezing ‘e-yeah’-stuk brengen dat nazomerse gevoel net dat tikkeltje meer naar boven.

Toch zoekt de band ook het gevoelige pad op in “Above Me”. Zo gaat het nummer over de woelige gevoelens en uitdagingen die we als mens soms voorgeworpen krijgen en de nood aan blijvende hoop en ondersteuning die daaruit volgt. Ondersteuning die je misschien niet direct in en rondom jezelf vindt, maar in het geloof dat er iets is buiten onszelf. Zo brengt “Above Me” in alle gevoeligheid wel opnieuw een mooie boodschap van doorzetting, hoop en groei aan het licht. In aanloop van dat nieuwste album, bewandelt LEISURE met “Above Me” zoals verwacht opnieuw het pad van ontspanning en positiviteit.

Facebook / Twitter / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify

Related posts
AlbumsRecensies

Natalie Jane - Where Am I? (★★): Tienerpop met een mooie stem

Ze maakt nog maar sinds 2021 muziek, maar de wereld leerde Natalie Jane vorig jaar pas echt kennen toen ze viraal ging…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Inge Lamboo - "Easy"

Inge Lamboo is een Nederlandse muzikante die voornamelijk bekend is van TikTok. Daar ging ze een aantal keer viraal met Engelstalige covers…
AlbumsRecensies

Mae Muller - Sorry I'm Late (★★★): Al wankelend naar de top

Je hoeft niet met winst te gaan lopen om een bloeiende carrière op te bouwen. Dat bewees de Britse zangeres Mae Muller…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.